Joulutortut

 
Jag lär mig, har inte pluggat sen torsdag kväll kl 18 då jag la böckerna åt sidan och tänkte att nu får det gå som det går på duggan som jag hade i fredags. Dessutom har jag inte mina böcker till nästa kurs som börjar på måndag, de får jag nog på onsdag. Bra, då får jag lära mig att ha lite is i magen.
 
Apropå något helt annat har julen invigts nu! Tycker jag i alla fall. I lördags var jag på julmarknad och på glöggfest på kvällen. Snön ska tydligen komma nästa helg, vore lite mysigt sådär lagom till första advent.
 
Vi köpte finska julstjärnor (joulutorttuja) på julmarknaden (finsk julmarknad) men de var en besvikelse. De åkte till och med i soporna. Mammas är mycket godare, förhoppningsvis blir det julbak snart. Dessa hjälptes vi åt att göra förra året tror jag.
 
 
C'est tout. Bonne journée!
 
 
 

Skyfall

 
Började plugga 8.30 imorse och slutade 21.30 ikväll. Tur att jag har varierat mig och inte bara suttit på en plats hela dagen.
 
Har haft denna låt på hjärnan sedan förra tisdagen då vi såg nya James Bond-filmen på bio. Om man gillar James Bond ska man se den! Adele är ju grym. Skulle kunna se den på bio igen bara för introt. (Obs. Det här klippet är inte introt till filmen utan bara lyrics till låten.)
 
 
Nä, mer bio tycker jag.
 
 
 
 

RSS 2.0