NarniaHar läst den en gång, tänkte läsa den igen, fast i annan form än sist. Den här upplagan är full av fina illustrationer. Je l'aime. (Den är typ 25 cm hög, inte direkt något att ta med på tåget, men kul att läsa hemma.)

Bonne nuit :)

Je lis donc je suis


Sen sist har jag hamnat på en tvåveckors-kur på antiinflammatoriskt och smärtstillande pga inflammation i höften (tror jag). Så jag har passat på att läsa klart några böcker när det varit bäst att inte stressa.

Anne Frank började jag på innan jag åkte till Aix, men ville inte ta med så mycket böcker så jag läste klart den nu. Intressant och fruktansvärt hjärtslitande kan den beskrivas som. Och omtumlande. Det är ju ett så hemskt och sjukt öde att man hela tiden önskar att den vore fiction.

Sinuhe egyptiläinen (egyptiern) av finske Mika Waltari. Läste klart första delen förra sommaren och andra delen någon dag sen. Jag är ju helt såld på Egypten, jag älskade det här. Trots att det var ganska segt att läsa ibland pga pyttetext och långa kapitel. Satsar på nyare upplaga nästa gång. Man ser i alla fall verkligen det gamla Egypten framför sig. 

Två av helt olika skäl läsvärda böcker. Läs!


"I need you, I need you here, I need you now. I cannot do this alone."


Precis som Rory känner jag så i bland och nej, jag skäms absolut inte för det.

Med lite hjälp har jag börjat få lite ordning på vad jag ska göra och vad jag vill göra. Awesome. Det är bra att be om hjälp ibland.

Förra (lång)helgen har spenderats med vänner på Koh Phanang vid Medborgarplatsen, i Gamla Stan, på Sommar på fleminggatan, i Rålis och på biografen Camera i Täby c. I går kväll åt jag middag med min ena farbror och kusin och kollade på (nej inte matchen) utan Harry Potter 7, del 1.

I kväll blir det middag ute med kusin från Finland och mamma och pappa. Jaa!

I dag har jag gömt mig för målare som målat vårt vardagsrumstak och pratat franska helt ensam med mig själv. Nu ska jag försöka rensa min dator, så den orkar jobba lite bättre.Gilmore Girls

Finn: Good morning, New Haven! My, you look lovely this morning!
Man in apartment: Shut up!
Finn: God has spoken to me... rather rudely.
:) Nej nu måste jag fixa massa innan jag ska iväg på studentmottagning!

You lost me at carrots


Jag var så arg i morse. Många tror knappt att jag kan bli det, men jo, det händer. Ville bara upplysa om att, ja, det händer ibland som sagt. 

Gick bra hos kiropraktorn dock, ny tid nästa fredag. Fixa fixa bäckenet som tydligen är i obalans.

Vet ni, man känner ju sig hur fri som helst av att bli av med massa gamla kläder och grejer. Konstigt att det kan påverka en så.Haha, det ser ut som jag tackar för något pris jag fått. Men blir ju lite nostalgisk såhär i studenttider.

This makes no sense så nu ska jag sova. Nattinatti.


RSS 2.0