Klamp


Jag är trött. Punkt.

Innan jag går och äter glass och tittar på Avatar (jag är nu fast mina kära Jönköpingsbor!!) ska jag bara berätta att jag haft en himla bra vecka i Jönköping. Iiih. Har catchat up på min Harry Potter också (för den behöver ju så mkt catching up) - kul i vilket fall. :)

Kom hem vid 22-tiden i fredags och marcherade väldigt bestämt genom t-c från bussarna till tunnelbanan. Hann bli så himla hungrig nämligen, vet inte vad jag tagit mig till utan äpplet Ulrika skickade med mig, men det hade jag ju ätit då när jag blev hungrig igen. Klamp. Klamp. Klamp. Klamp klamp klamp klamp. Så typ hela vägen.

Igår klampade jag runt igen. Eller nästan idag. Först i stan och på Fotografiska muséet med mamma. Åt sen middag på TGI Friday's med Asta och hängde med henne ut en stund. Mitt sista tåg gick 00:50 från tekniska och tåget från t-c gick 00:38. Gaaaah. Vid tekniska 00:47 = KLAMPKLAMPKLAMPKLAMP, sprang uppför rulltrappa 1, trappan (rulltrappa 2 avstängd), rulltrappa 3. Hann! Tur att jag var i rätt ände av tuben.

Sen klampade jag hem i mörkret från min station.

Nu behöver jag inte använda ordet klamp på ett bra tag.

Idag har jag kollat på Avatar, gjort sallad, ätit och spelat piano.

Puss på er.

Suomi

Om 40 minuter ska vi vara i bilen och påväg mot värtahamnen och Silja Line, som vanligt alltså. Bestämde mig i sista stund att jag visst ska med till Finland, saknar detta;
När det blåser lite mer!
Och när solen väl är på väg ner, sett från bryggan.

Hejdå Sthlm, hej Pyhäsalmi!

Well


Tusen tankar i mitt huvud, som vanligt. Försöker aktivt begränsa dem till åtminstone hälften, ibland går det bra och ibland lite sämre. Idag har jag i alla fall hunnit med en hel del. Måste väl berott på kaffet jag drack imorse för sen kl. 12 har jag tvättat fyra tvättar varav två jag torktumlat och två jag hängt upp, plockat in disken, diskat, plockat ur disken, plockat in disk igen, städat hela badrummet; slängt bort gammalt smink, gamla borstar och diverse annat gammalt och äckligt och kladdigt och orimligt att ha i badrummet, skrubbat rent alla möjliga ytor inklusiver vågen som trots detta inte längre är vit som den var i sina yngre dagar, tvättat sminkborstar och stoppat ner dem i en diskad honungsburk från Kreta (varför inte använda alla våra glasburkar som vi sparar för... ja varför egentligen?) och slutligen har jag även plockat blåbär i vår trädgård under intensiv attack av myggor. Och nu har jag fått i mig kaffe igen i form av hemmagjord frappe, vilket antagligen leder till att jag rengör något annat eller helt enkelt inte kommer sova på hela natten.

Vimsig av allt flängande
Ivrig för att se sista Harry Potter filmen
Driftig eftersom jag städat badrummet
Allvarlig när jag tänker på mormor

Här har ni mig idag. Kan även lägga till entusiastisk, glad och nöjd. (Vilket intressant namn det blivit, Egn, är inte ens säker på hur jag skulle uttala det.)

Nej nu ska jag varva ner lite. Nattinatti. Eller något, jag kommer inte att sova på ett tag.

Cupcakes...


... bakade jag och Irene innan midsommar. :)Mammas-och-min-kombinerade-midsommarefterrätt heter den här. Det är martini glas, fina!

(Foton: jag)

Sommar i Stockholm

I torsdags

Vaktparad, armemuseum och kanonfika


Haft en jättefin dag med Ulle. Rubriken beskriver den väldans bra.


Perfekt timing


Perfekt fika

I går spenderades dagen med att åka och bada, besöka banken och kvällpicknick med söta Sophia.

Skumt väder idag va förresten? I Stockholm i alla fall. Sitter i vår källare just nu, alltid lika kallt här, tror jag smälter om jag går upp. Inte ens mina atomer kommer finnas kvar för kommande generationer (som om de ändå kommer bry sig om mina atomer, de har nog fullt upp med att göra en ny planet beboelig eftersom växthuseffekten håller på att ta ut sin rätt), varmt är det. Eh ja, nu vet ni det.


RSS 2.0