Eeh

Jag lyckas inte ladda upp en bild :( Är ingen rutinerad Iphone-användare tyvärr. Snor bara mammas ibland (läs; hela tiden). Äh. Maten blev hur god som helst i alla fall! Och jag gick låna en av kursböckerna från snälla Teresa, åkte och hämtade den nån timma sen. Så three down, two to go. Hjälp nu är det full rulle innan jag åker och jag börjar redan sakna alla. Gah. Skypa med mig och kom och hälsa på vänner och familj (Det är ingen uppmaning, utan en order. Haha. Nejmen seriöst.)Jag har då fortfarande inte ens öppnat resväskan. Det får bli imorgon. Godnatt!

کفشهای قرمز (röda skor)

På söndag åker jag till Nice för att plugga i fyra månader! Har fått mina lägenhetsnycklar postade hit också eftersom hyresvärdarna åker samma dag som jag kommer dit, wiiii. Den här veckan innehåller massa förberedelser, typ kontraktskrivning, skicka in ansökan om studiemedel, köpa kurslitteratur, PACKA, hämta min dator som är på undersökning (abstinens! jag har ju allt på den!!!), träffa vänner och... jag har glömt något, men det kommer jag väl på. (Antagligen när jag redan är i Nice...)
Ser framemot att prata franska igen och att plugga "på riktigt" igen. Med betyg och sånt. Konstigt nog. Var på introduktionsdag i Västerås på högskolan igår, träffade alla andra som åker, hade lite fransklektioner och en föreläsning i studieteknik som var sjukt intressant. Ska försöka tänka på allt så jag kan plugga snabbt och effektivt.
Kommer hem i jul, då har jag varit två tredjedelar av det här året i Frankrike. :) Skönt att komma hem till jul och fira hemma.
Just det!!! Jag måste gå till Åhlens och reklamera mina fina, röda sandaler. Dragkedjan är redan paj, efter tre veckor liksom.
De skorna.
Posta och handla ska jag nu, jag och Sophia ska koka ris persian-style. Tjoho!


Ps. All text drar automatiskt ihop sig, jag vet inte varför. Hinner inte fixa nu, sorry. Vad störande.

Hej

Jag har ont.

Don't stop


Känner mig lite insiprerad just nu, vet dock inte vad jag ska göra med inspirationen. Rota bland kläder, se om man kan göra om något som känns oanvändbart nu? Leta fram instruktioner för hur jag ska sy en väska? Fläta håret?

Eller... gå och ta blodprov. De har drop-in varje dag så jag kan gå närsomhelst. Vilket ju är problemet för det är inget som tvingar mig att går egentligen. Ja, förutom remissen som ligger där och väntar på mig. Men ni fattar. Jag går inte frivilligt och tar blodprov, det funkar inte riktigt så. Det gör väl ingen i för sig. Och det är förståeligt för det är ju så obehagligt!!!!

Måste. Ta. Mig. I. Kragen. (Eller gå imorgon, jaaa, bra idé!)

Ska ut och cykla idag, har precis pumpat däcken men ett problem återstår. Sadeln sitter för högt upp och skruvarna sitter för hårt för att jag ska kunna rubba dem ens en millimeter. Om man ens kan göra det, den kanske sitter där den sitter, jag försökte i alla fall. Det kanske helt enkelt är dags att acceptera att cykeln är för stor för mig och att jag måste pumpa däcken på min limegröna cykel med Kalle Anka-reflex jag haft sen jag var typ 12. Eeeh.

Blodprov eller Kalle Anka-cykel? Blodprov eller Kalle Anka-cykel?

RSS 2.0