Franska och tentaplugg

 
Alltså jag som tänkte sluta blogga typ. Men jag får väl vara lite ambivalent då.
 
För jag vill berätta att jag varit på språkcafé ikväll med trevliga människor och pratat franska! Det gjorde mig lycklig. Speciellt när jag sitter och tentaplugger inför fredag just nu, är så stolt att jag bröt mig ur "måste-plugga" tänket och hakade på en kompis som frågade om jag ville följa med.
Blev dessutom så pepp av att jag och Ida som pluggade tillsammans idag snackade om hur bäst hantera betygshets och stress och om hur underbart språk är.....! Viktiga ämnen alltså.
 
Jag kan helt ärligt säga att det här skulle ju aldrig gått i högstadiet eller gymnasiet, hade bara kört på.
 
I helgen skulle jag egentligen på en kurs i perspektivlära (teckning) men den blev inställd. Så himla tråkigt! Men ska göra annat kul, gå på en sittning på uni med trerätters och fest och även fika med en kompis. Fint!
 
På tal om fint. Hösten är så jäkla fin!!! I Moskva några helger sen när vi åkte dit med familjen var det sjukt fint höstväder. Förförra helgen när Agnes, Linnea, Joel, Vicky och jag strosade i Djurgården ska vi då inte tala om. Och till och med på SU när jag lyckas haffa fönsterplatsen i bibliotekets tysta avdelning så att jag kan stirra på lite fina färger när det blir overload i hjärnan.
 
Är så hsp. Börjar tycka det är ganska nice.
 
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0