Le week-end


I torsdags skulle vi egentligen ut och fira en klasskompis men det blev lite segt. Tillslut kändes det i alla fall onödigt att gå ut för det blev sent + att det började snöa. Så vi satt med tjocktröjor och mössor i Carolines rum och tittade på film.

I fredags var vi några som brunchade med födelsedagsbarnet. Där rök helgbudgeten typ men det var det värt, någon gång funkar det ju. Sen promenerade vi runt på stan ganska länge, gick hem till en annan klasskompis och hjälpte henne att montera ihop en säng. Vilket skulle ha tagit 60 minuter för två personer enligt ritningen men tog typ drygt 1,5 timmar för fyra personer, haha. Sen gick vi hem, orkade inte gå ut då heller utan köpte grekisk yoghurt och musli och satt och kollade på Disney-film.



I går gick vi på lördagsmarknaden och letade billig lunch (hittade ingen där, men vi köpte tapenade och chèvre-fyllda minipaprikor till middagen), träffade Martina och några av hennes klasskompisar och följde med de när de skulle köpa crèpes. Sen vandrade vi vidare utan klasskompisarna, åt relativt billigt och tittade återigen på rean. Köpte två tröjor för 17 euro. Nu blir det nog köpstopp tror jag. Vi sa hejdå till Martina och mötte upp en annan klasskompis. Efter filmen köpte vi fruktbröd och gick hem och åt och kollade återigen på film (tv-serie egentligen).

Vad mycket film det har blivit den här helgen, men det har varit ganska skönt.
Nu blir det pluggdag.

Kommentarer
Postat av: Irene

Men vida, HUR kan du inte orka att gå ut en gång? ta dig i kragen och släpa ut dig bara, DU ÄR FAKTISKT DÄR FÖR ATT FÅ ERFARENHETER INTE KOLLA PÅ FILM! skärpning! Skoja, eller? haha ;)

2011-01-24 @ 16:01:12
URL: http://jailsnail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0